|
|
|
|
|
|
|
|
مدیریت هتل و رستوران |
شرکت/سازمان:
هتل 3 سه ستاره شهریار |
از تاریخ:
فروردين 1391 تا تاریخ:
فروردين 1396 |
کشور:
ایران شهر:
تهران |
توضیحات: به عنوان مدیر شیفت شب و رستوران شهریار را در این مدت بر عهده داشته و دارای رضایت شغلی کارفرما میباشم
|
|
مدیریت رستورانو هتل |
شرکت/سازمان:
هتل 3 ستاره بولوار |
از تاریخ:
فروردين 1387 تا تاریخ:
فروردين 1391 |
کشور:
ایران شهر:
تهران |
توضیحات: به مدت چهار سال مدیریت سالن وسرپرستی کارگران رستوران بولوار را بر عهده داشته ام
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
فروردين 1387
|
فروردين 1389
|
دیپلم
|
ساخت و تولید
|
|
|
|
ایران
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
مقدماتی - مکالمه ساده و درک نوشته ها
معلومات کاری- توان استفاده از زبان برای موارد کاری و خواندن
متنها
روان- توان خواندن و نوشتن و صحبت روان بدون اشتباه
محلی- زبان مادری |
|
|
|
|
|
|