کارگروههای عمومی
 
کارگروههای من
 

  کاملترین رزومه ها                 

علی اکبر آبادیه
مکانیک
وحید محرابی
 فوق لیسانس - مهندسی نرم افزار

برنامه نويس
امیر کا 20
 لیسانس - مهندسی فناوری اطلاعات - برنامه نویسی تحت وب

برنامه نويس
احسان پوررضایی
 فوق دیپلم - نرم افزار

کارشناس شبکه
محمد محسن افشاری فر
 فوق لیسانس - مهندسی سخت افزار

کارشناس شبکه
رضا علیمددی
مدير پروژه
مهندس یاشار اسمعیل دخت
 لیسانس - فناوری اطلاعات گرایش امنیت

کارشناس شبکه
محمود پارسایی
مدیریت، مالی و بازرگانی
محسن شیرعلی
 دیپلم - علوم انسانی- اقتصاد

تربیت بدنی و علوم ورزشی

 سوابق کاری و تحصیلی farajollah eskafi   

سوابق شغلی
  negahdari
شرکت/سازمان: .................
از تاریخ: آذر 1385     تا تاریخ: آذر 1387
کشور: ایران  شهر: behbahan
توضیحات: taemir va negahdari ferestande va girande haye l band va s band
تاریخ شروعتاریخ پایانعنوان مدرکموضوعدانشگاهنمرهشهرکشور
بهمن 1382 تير 1385 فوق دیپلم الکترونیک شیراز 85/13 شیراز ایران

مقدماتی
- مکالمه ساده و درک نوشته ها
معلومات کاری- توان استفاده از زبان برای موارد کاری و خواندن متنها
روان- توان خواندن و نوشتن و صحبت روان بدون اشتباه
محلی- زبان مادری

نویسنده : فرج اله اسکافی - ساعت ٥:٥۱ ‎ب.ظ روز جمعه ٢٢ آذر ،۱۳۸٧ پیدایش اینترنت به دهه ۱۹۶۰ میلادی باز می‌گردد؛ زمانی که دولت ایالات متحده آمریکا براساس طرحی موسوم به آرپا (ARPA) مخفف آژانس تحقیق پروژه‌های پیشرفته که در آن زمان برای کارکردهای دفاعی بوجود آمده بود، این طرح را اجرا نمود. طرح این بود که کامپیوترهای موجود در شهر های مختلف (در آن زمان چیزی بi نام کامپیوتر شخصی وجود نداشت بلکه سازمان‌های بزرگ و دانشگاه‌ها و مراکز دولتی معمولاً دارای سیستم‌های کامپیوتر بزرگ مین فریم بودند) که هر کدام اطلاعات خاص خود را در آن ذخیره داشتند بتوانند در صورت نیاز با یکدیگر اتصال بر قرار نموده و اطلاعات را به یکدیگر منتقل کرده و یا در صورت ایجاد بستر مناسب اطلاعات را در حالت اشتراک قرار دهند.

در همان دوران سیستم‌هایی بوجود آمده بودند که امکان ارتباط بین کامپیوترهای یک سازمان را از طریق شبکه مختص همان سازمان فراهم می‌نمودند طوریکه کامپیوترهای موجود در بخش‌ها یا طبقات مختلف با یکدیگر تبادل اطلاعات نموده و امکان ارسال نامه بین بخش‌های مختلف سازمان را فراهم می‌کردند که اکنون به این سیستم ارسال نامه پست الکترونیک می‌گویند. اما برای اتصال و ارتباط دادن این شبکه‌های کوچک و پراکنده که هر کدام به روش و استانداردهای خودشان کار می‌کردند استانداردهای جدید و مشخصی که همان پروتکل‌ها هستند توسط کارشناسان وضع شد.

سرانجام درسال 1961 میلادی تعداد ۴ کامپیوتر در ۲ ایالت مختلف با موفقیت ارتباط برقرار کردند و با اضافه شدن واژه نت به طرح اولیه، نام آرپانت (ArpaNet) برای آن منظور شد. در دهه 1970 میلادی با تعریف پروتکل‌های جدیدتر از جمله TCP که تا به امروز رواج دارد و نیز مشارکت کامپیوترهای میزبان (Host) بیشتر به آرپانت و حتی گسترده شدن آن به برخی نواحی فراتر از مرزهای ایالات متحده، آرپانت شهرت بیشتری یافت و ایده اینترنت همراه با جزییات بیشتر راجع به شبکه‌های کامپیوتری مطرح گشت تا اینکه طی سال‌های پایانی دهه ۱۹۷۰ شبکه‌های مختلف تصمیم گرفتند به صورت شبکه‌ای با یکدیگر ارتباط برقرار نمایند و آرپانت را بعنوان هسته اصلی انتخاب کردند. بعدها در سال 1993 میلادی نام اینترنت روی این شبکه بزرگ گذاشته شد. وب یا همان WWW که مخفف World Wide Web (به فارسی: تار جهان‌گستر) می‌باشد توسط آزمایشگاه اروپایی فیزیک ذرات Cern بخاطر نیاز آنها به دسترسی مرتب‌تر و آسان‌تر به اطلاعات موجود روی اینترنت ابداع گشت. در این روش اطلاعات به صورت مستنداتی صفحه‌ای بر روی شبکه اینترنت قرار می‌گیرند و بوسیله یک مرورگر وب قابل مشاهده هستند و هم اکنون کارکردهای بسیاری دارند.

تاریخچهٔ اینترنت در ایران


سال ۱۳۷۱: تعداد کمی از دانشگاه‌های ایران، از جمله دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه گیلان، توسط مرکز تحقیقات فیزیک نظری و از طریق پروتکل UUCP به اینترنت وصل می‌شوند تا با دنیای خارج ایمیل رد و بدل کنند.
سال ۱۳۷۲ : در سال 1372 هجری شمسی ایران نیز به شبکه اینترنت پیوست. نخستین رایانه‌ای که در ایران به اینترنت متصل شد مرکز تحقیقات فیزیک نظری در ایران بود. در حال حاضر نیز این مرکز یکی از مرکزهای خدمات اینترنت در ایران است .مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات،‌ بعنوان تنها نهاد ثبت اسامی قلمرو [ir.] در ایران به رسمیت شناخته می‌شود. این قلمرو مشخّصه تعیین شده برای هویّت ایران در فضای اینترنت است.
سال ۱۳۷۳ : مؤسسه ندا رایانه تأسیس می‌شود. پس از راه‌اندازی اوّلین بولتن بورد (BBS)، در عرض یک سال نیز اوّلین وب سایت ایرانی داخل ایران را راه‌اندازی می‌کند. همچنین، این مؤسسه روزنامه همشهری را به زبان فارسی در اینترنت منتشر می‌کند، که این اوّلین روزنامه رسمی ایرانی در وب محسوب میشود. در همین سال بدنبال اتصال به اینترنت از طریق ماهواره کانادائی کد ویژن (Cadvision)، مؤسسه ندا رایانه فعالیت بازرگانی خود را بعنوان اوّلین شرکت خدمات سرویس اینترنتی (ISP) آغاز می‌کند.
سال ۱۳۷۴ : مجلس ایران تأسیس شرکت امور ارتباطات دیتا تحت نظر شرکت مخابرات ایران را تصویب می‌کند و مسؤلیت توسعه خدمات دیتا در سطح کشور را بطور انحصاری در اختیار آن شرکت قرار می‌دهد.
سال ۱۳۷۷ : پروژه یونیکد در ایران با قرارداد شورای عالی انفورماتیک و همکاری بنیاد دانش و هنر واقع در انگلستان و با نظارت و مدیریت فنّی دانشگاه صنعتی شریف تحت عنوان «فارسی وب» آغاز می‌شود. هدف پروژه اینست که با گنجاندن کامل و جامع الفبای فارسی در استاندارد یونیکد، نشر فارسی در کامپیوتر، مخصوصاً اینترنت و وب، استاندارد شود و اصولاً مشکل قلم (فونت)‌های غیر استاندارد موجود در نرم افزارهای ایرانی حل شود.
وب سایت: چرا و چگونه؟

بیشتر از ‌١٠، ‌١۵ سال نیست که از بزرگترین اختراع قرن می‌گذرد ولی دامنه‌ی وسعت آن به صورت غیر قابل باور در حال گسترش و پیشرفت است . کنسرسیوم جهانی گسترش وب (World Wide Web Consortium) که اختصارا وب خوانده می شود باعث شده است اینترنت که به قولی معدن الماس قرن ‌٢١ محسوب می‌شود، برای عموم قابل استفاده شود و از این رو ضرورت داشتن جایگاهی در وب هر روز پیش از پیش احساس می‌شود.

به گزارش سرویس نگاهی به وبلاگ‌های خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در وبلاگ “دانشجویان کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی” به نشانی http://librarianship.blogfa.com در ادامه می‌خوانید: معمولا برای این موارد به وب سایت نیاز داریم: داشتن اطلاعات و مشخصات قابل دسترس از تمام نقاط جهان، معرفی خدمات محصولات و تولیدات به مشتریان، تجارت الکترونیک خرید و فروش و کسب و کار از طریق اینترنت، ارتباط و تبادل اطلاعات آسان با مخاطبان و غیره به بازدید کنندگان، ارایه‌ی برخی خدمات از طریق وب برای صرفه جویی در هزینه وقت تسهیل امور و … در این نوشته عنوان شده است که حداقل ‌٣ مورد برای داشتن یک وب سایت ضروری است: دامنه، میزبانی وب و طراحی وب. دامنه یا دومین (Domain) برای دسترسی بازدید کنندگان به وب سایت شماست. و همان نامی است که برای وب سایت خود انتخاب می کنیم . پسوندهای متعددی برای دامنه وجود دارد که مشهور ترین و پر کاربرد ترین آنها پسوند های (org. ـ net. ـ com. ) می باشد. همچنین کشور های مختلف جهان دامنه های مختص خود آن کشور را نیز دارند مانند : ایران(ir.) یا انگلستان (uk.) یا آلمان (de.) و … . ثبت دامنه معمولاْ به صورت سالیانه است. میزبانی وب (Web Hosting) که برای نگهداری فایل های مربوط به سایت شماست فضایی روی یک کامپیوتر سرویس دهنده (server) متصل به اینترنت است و با برقراری ارتباط با نام دامنه شما می تواند اطلاعات موجود در صفحات وب سایت شما را به مخاطب انتقال دهد. انتخاب یک میزبان مناسب بسیار مهم بوده و بایستی به موارد زیادی توجه داشته باشیم. طراح وب صفحات سایت شما را در قالب فایل‌هایی طراحی کرده و روی سرویس دهنده قرار می دهد. مشخصات یک طراحی خوب عبارتند از: کار آمد بودن سایت - زیبایی و ظاهر مناسب - تناسب و همخوانی طراحی ظاهری با محتوا و موضوع وب سایت - کاربر پسند بودن - بهینه بودن برای موتورهای جستجو گر - استاندارد بودن و حداکثر سازگاری با مرورگرهای (browser) مختلف - سرعت بار گذاری بالا و به روز بودن نوع طراحی و برنامه نویسی سایت و …

چگونه یک وب سایت شخصی رایگان داشته باشیم.
آیا شما هم دوست دارید برای خود یک وب سایت داشته باشید ؟
 

امروز به طور اتفاقی وقتی در حال جستجوی یک مطلب در زمینه کامپیوتر بودم به وب سایتی برخورد کردم که نظر مرا به خودش جلب کرد. این وب سایت ادعا می کند که در عرض کمتر از چند دقیقه شما را صاحب یک وب سایت با امکاناتی مناسب و رایگان می کند. از جمله امکانات ارائه شده در این سایت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 ۱ گیگابایت فضای رایگان
به اشتراک گذاشتن فیلم و تصاویر بین کاربران
امکان چت آنلاین با دوستان عضو سایت
 استفاده از فروم و وبلاگ در سایت
امکان جستجو و عضویت خبرنامه
امکان دوستیابی و ازدواج
....آدرس سایت: http://en.mylivepage.com