سوابق کاری و تحصیلی الهام قربانی   

سوابق شغلی
  محقق
شرکت/سازمان: مرکز تحقیقات دانشگاه تهران
از تاریخ: مهر 1391     تا تاریخ: دي 1391
کشور: ایران  شهر: تهران
توضیحات: همکاری با مرکز تحقیقات دانشگاه تهران بر روی پروژه "بسته غذایی سالم"
  کارشناس مواد غذایی
شرکت/سازمان: رادپیمان
از تاریخ: فروردين 1391     تا تاریخ: مرداد 1391
کشور: ایران  شهر: تهران
توضیحات: در شرکت رادپیمان ، توزیع کننده محصولات ایران کانولا بعنوان کارشناس مواد غذایی و کارهای اداری مشغول به کار بودم
  کارشناس مواد غذایی
شرکت/سازمان: آلفا تجارت
از تاریخ: فروردين 1391     تا تاریخ: تير 1391
کشور: ایران  شهر: تهران
توضیحات: نوشتن فرمولاسیون اسپری زعفران و اسپری روغن زیتون
  کارآموز
شرکت/سازمان: کیک درنا
از تاریخ: خرداد 1389     تا تاریخ: مرداد 1389
کشور: ایران  شهر: جاده مخصوص کرج
توضیحات: گذراندن دوره کارآموزی در کارخانه کیک درنا
تاریخ شروعتاریخ پایانعنوان مدرکموضوعدانشگاهنمرهشهرکشور
مهر 1385 شهريور 1389 لیسانس مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی آزاد واحد شهریار-شهر قدس 14/71 قدس ایران

مقدماتی
- مکالمه ساده و درک نوشته ها
معلومات کاری- توان استفاده از زبان برای موارد کاری و خواندن متنها
روان- توان خواندن و نوشتن و صحبت روان بدون اشتباه
محلی- زبان مادری

-دارای گواهینامه ایزو ٢٢٠٠٠، HACCP، GMP و ممیزی 

-گذراندن دوره آزمایشگاه میکروبی

-دارای مدرک دیپلم مکالمه زبان انگلیسی

-آشنایی کامل با نرم افزار آفیس و اینترنت و ویندوز

شرکت در دومین همایش منطقه ای "دستاوردهای نوین صنعتی و تغذیه ای روغن ها و چربی های خوراکی" به صورت ارائه مقاله با موضوع "چربی شیر " و برگزیده شدن در این همایش
گذراندن دوره کارآموزی در کارخانه درنا

 
 

my specification is as follow

 individual specification
Elham Ghorbani
born in the year 1987
record of education
owner of licentiate
،s degree in the field of agricultural engineering-food industry and sciences from azad university- the unit of the Ghods City
graduated date:07/2010
Skills and abilities

owner of ISO 22000 & GMP & HACCP warrant-

passing the period of microbial laboratory by catching the warrant-

I have English conversation diploma-

being familiar to internet , windows and office software-

 taking part on the second zonular congress under topic of "new consequences of the industrial and nutritional of
edible fats and oils" by presenting the "milk fat" article and becoming selected on this congress

I have passed my novitiate in Dorna Company